Micro Matic effektiviserer arbejdsgange med Microsoft Power Platform.

I Micro Matic er det nu blevet nemt og overskueligt for medarbejderne at bestille forplejning fra deres kantiner. Som led i deres løbende digitalisering har Micro Matic udviklet en løsning, der både sparer tid og giver overblik.

Den mødeansvarlige opretter en bestilling med angivelse af lokation, dato, afdeling, lokale og betaler. På hver bestilling tilføjes de ønskede varer og antal. Priser og varesortiment varierer for hver enkelt lokation (kantine).

Når ordren er klar modtager kantinen bestillingen på mail med alle de nødvendige informationer.

Løsningen er bygget op omkring Microsoft Power Platform. Applikationen er udviklet i Power Apps og Power Automate. Data hentes fra og gemmes i SharePoint online. Brugernes adgang til Kantine app'en sker fra Microsoft Teams.

Løsningen er udviklet i samarbejde med Fau Applications. 

Micro Matic om samarbejdet

Vi har været meget glade for Michael fra Fau Applications i processen med at færdiggøre vores kantine app. Vi kom til Michael med en halvfærdig app fra en anden udvikler, der ikke kunne løfte opgaven. Michael tog den ind og gjorde den færdig til stor tilfredshed. Både inden for budget og tidsramme. Samarbejdet med Michael har været nemt og ukompliceret.

IT Operations Specialist
Lars Grosen Friberg

Microsoft Power Apps Micro Matic Catering App

Om Micro Matic

Micro Matic blev grundlagt i 1953 og er i dag global markedsleder inden for udstyr til udskænkning af fadøl.

Micro Matic